Gratisbio

Jag sitter en hel del på "Gratisbio" och kammar hem poäng så att jag tillslut kan växla in mina poäng mot presentkort på antingen kläder eller på biobiljetter.

Det bästa med sidan är att det inte kostar någonting! Jag tycker att det är helt klart värt att bli medlem och sedan bara kunna inkassera en massa poäng med att bli medlem och logga in då och då. Kika vettja!



I wonder why, i wonder how..

My dear Anna visade mig precis världens sötaste sida.. helt klart!

Det är en amerikansk sida med mängder, och då snackar vi verkligen mängder av maskeradkläder. Jag lyckades inte ens klicka mig runt för jag fastnade på en speciell sida.. Här är ett utplock av kläderna för bäbisar:



Men den bild jag fastnade mest för var den här nedanför:

Hahahahahahahahaha en skuuuuunk! Helt underbar!
Nästa maskerad är det jag som är skunk!

Kläderna kommer från Tom Arma.
På Halloweenexpress hittade jag dessa kläder.

Inga hämningar

Läs den här artikeln: http://www.expressen.se/sex/1.1631011/traffade-blivande-fru-via-telesexlinjen

Lär ju inte ha dröjt mer än till slutet av första dejten som dom hamnade i sänghalmens djupa vrår! De kan ju inte heller haft några direkta hämningar för varandra..

Undra om det inte är lite pinsamt att man suttit och telefonsexat massa utan sett bilder osv, sedan ska man träffas och man kanske inte alls lever upp till den "bild" man målat av sig själv? Jag menar man kanske snackat om en massa kinky grejer och så visar det sig att det inte alls är något man egentligen vill göra eller vill utforska.
Prat om att få henne till sprutorgasmer och istället sitter han med sin tanige karl och inte vet alls hur man ska jobba för att uppnå klimax för tjejen!

Kiss, kiss eller kanske kiss?

Kiss = puss på engelska
Kiss = urin
Kiss = världens bästa band

Att det både kan vara något äckligt och något fint.. hm.

En sak jag alltid har haft funderingar på, ja det gäller fortfarande kiss, är hur det känns för killar när de är kissnödiga?

Jag som tjej (läs kvinna) vet ju hur det känns för mig, och hur jobbig känslan kan vara ibland. Ni vet när man ligger i sängen och precis har vaknat, man försöker ligga kvar så länge som möjligt utan att behöva kliva ur sin varma säng. Eller när man sitter på en buss i evigheter och nästan springer hem för att skynda sig på toaletten, man skyndar sig så mycket att när man står och låser upp ytterdörren så håller en olycka på att ske.

Känner ni igen er?


För att försöka förklara känslan, vilket jag tror alla tjejer kommer att förstå, så är det där blåsan sitter, alltså nere vid buken så går det som en lite tryckande känsla på blåsan och att det nästan som kittlar ut längs urinröret. Tillslut blir ju känslan olidlig.

Fast ibland kan det vara skönt att hålla sig ett bra tag, eftersom det blir så otroligt skönt att kissa sen!

Men åter till huvudfrågan, hur känns det för er killar? Är det likadant?

Nu hittade jag precis ett forum där det visar sig att folk tänder på att antingen vara kissnödiga eller att se akut kissnödiga personer? Själv förstår jag inte vad som är så himla upphetsande med det.. Men det är väl inte mycket jag förstår.

Nu tror väl ni att jag är en psykopat som är besatt av kiss, men jag är bara väldigt undrande till om det känns lika för män som kvinnor.

Mr Viagra

Började fundera lite på vad folk kallar sitt könsorgan, troligtvis finns det väl miljontals olika namn och benämningar.

Vanligast är väl att kalla den något som höjer ens självförtroende i toppen, speciellt för männen. Men jag vet faktiskt inte om jag någonsin har känt en kvinna som har döpt sitt könsorgan, det kanske är lite mer privat för oss kvinnor? Nu borde jag nästan skapa en undersökning Sverige runt och se vad som verkar vara det vanligaste namnet.

Vad kallar du din?

Muuuuuuuuu..

Hittade precis världens sötaste USB-hub.



När man sätter i en USB-kontakt så låter den som en kossa, helt fantastiskt.

Finns även i fler färger:


Denna söta USB-hub går att finna på www.gadget4all.com

Att gnälla eller inte gnälla..

..det är frågan.

Är det verkligen sant att vi kvinnor gnäller dagarna i ända och aldrig riktigt blir nöjda? Gnäller vi på allt i vår omgivning och rent av letar efter saker att gnälla på?

Jag vet inte jag..

Jag tycker inte jag gnäller utan jag är mer grinig rätt ofta. Så jag säger inte vad jag stör mig på, tillexempel om jag bett Ebbot att städa eller så tills jag kommer hem och han inte gjort det.

Då blir jag som en 3 åring istället. Jag suckar VÄLDIGT högt, springer in i sovrummet, smäller igen dörren och ligger på sängen tills jag somnar och vaknar någon timme senare och är helt plötsligt lika glad som en 3 åring igen.

Så whats the deal liksom, är vi kvinnor mer gnälliga än män?

A wish come true..

Jag sa förut i morse till Anababe att jag skulle vilja ha ett rent jävla åskoväder med massa blixtrar och regn.

En till två timmar senare så hör man runt om i lokalen olika röster: "Regnar det?", "Va är det sant?".

Jag slänger mig likt superman runt till fönstret och bara ler, ler, ler, ler och ler... LEEEEER.

Det regnar och åskar!

Det kändes nästan som att jag blev gladare än barnen i afrika när dom får vatten, men.. ja.. fan man får väl vara så glad någongång i sitt liv.


piggmört?

Halv sex ringer min klocka och jag flyger som ett pistolskott ur sängen.. För första gången på dessa 2 veckor jag har jobbat dagpass så är jag pigg vid den här tiden, HALLELUJA.

För jag är en liten mört
som har simmat bört.
Jag är en liten mört
som har simmat bört.
Å´jag hittar inte hit,
å`jag hittar inte dit,
för jag är en liten mört
som har simmat bört.
Jag heter Kurt.


RSS 2.0