Baywatch?

Idag är jag fan lika snygg som Pamela Andersson.. Brösten guppar och hoppar och slänger mig i min 3 meters minipool för att svalka mig ifrån värmen.

Är det någon som vet vart man kan köpa liknande dom där "plastdynorna" som Baywatch har/hade? Det kanske är det ultimata.. inte så att jag behöver tappa några kilon och lägga dom i boobsen, nej nej. Jag behöver plastdynor!


*tuuut*....*tuuuuut*

VÄXELN HALLÅ HALLÅ?....... Varför blir man frustrerad när någon inte svarar när man ringer? Man väljer istället att bli som en psykopat och ringer minst 10 gånger och skickar 20 sms.

5..4..3..2..1........go!

Nu är det full nedräkning kvar. bara 43 dagar kvar! Och vet ni till vad?


Tills jag loosar the virginity! WOHO! *brööööl*

Nejdå, tills jag får semester. 7 långa dagar, visst låter det väl härligt? Vad ska man göra? Sova, fiska, äta, bada, sola, resa, knulla, festa, cykla... ja listan kan göras lång. En sak är säker, jag ska minsann ta ut min välförtjänta sovmorgon då!


Ladda grabbar, häll i er bärsen..

pilla in en prilla och förstå att ni är kuuuuungar ikväääääälll!

Fast idag är det jag som är kung. Har precis haft min medlyssning med chefen. Om vi säger så här så är det inte för att skryta men det kändes jääävligt bra idag. Vi får se på onsdag.


Onsdag update: Tro det eller ej men det gick alldeles finemang för mig seddu.

Trädäcksbygge..

Har ju glömt att lägga in bilder från när vi byggde vårat trädäck..


Vi har börjat med att ta bort den gamla trallen som låg och att lyfta bort alla stenplattor som låg där. Tobias och min mamma i bild. Tobias håller också på att gräva bort en bit gräs då trädäcket ska gå ut dit.




Så här såg den gamla trallen ut.




Andra sidan börjar rensas bort från stenplattor och skit.




Och inte var vädret speciellt fint heller, det regnade massvis..




Stenplattor är _SKIT_ tunga. Usch vad jag slet och drog i dom..




Sen skulle ju plattor börja placeras ut igen och det skulle mätas hit och dit för att få en jämn grund....... tror ni det var lätt?
Måste först bara säga att det här är det första jag och min karl någonsin bygger.




Stommen börjar komma på plats! Wie.




Äntligen.. fast vi har ju andra sidan till höger kvar..




Den lyckades vi med ganska så fort faktiskt, lagandan hjälpte till ännu en gång!




Plankor, plankor, plankor, plankor..




Och vi börjar bygga på räcken.




Jag är VÄLDIGT nöjd med slutresultatet!



Nu ska det bara bytas staket någongång framöver och vi ska bygga en trappa så vi kommer upp på trädäcket lättare.
Vad tycks? Kanske inte syns så bra förresten..

Ärlighet och tillit

Är något som måste finnas i ett förhållande om det ska kunna bli långvarigt eller "för evigt". Jag tycker själv att jag och Tobias har det i vårat förhållande, jävligt mycket faktiskt.
Jag kan prata med honom om vad som helst, när som helst.. om det så handlar om att jag stör mig  på något hos honom eller om jag är allmänt piss så kan jag vara helt ärlig och säga precis som jag tycker till honom.

Och för att tala om tillit så finns den hos oss. Jag litar till mer än 100% på Tobias när det väl gäller. Han har aldrig gett mig någon anledning att inte göra det, någonsin.

Idag är vi inne på exakt 3,5 år tillsammans (våran årsdag är nyårsafton). Och inte än idag har han gett mig varken en lögn eller något som visar på att jag inte kan lita på honom.

Hur är det för er? Litar ni till 110% på er partner? Kan ni vara helt ärliga mot er partner?

Den som letar han finner..


Detta måste vara en Monët, inte sant? Ni ser ju hur många timmar personen måste ha lagt ner på att få till det vackra stripiga håret, de fylliga läpparna och sist men inte minst de fruktansvärt snygga klackskorna.. Lite lik Jimmy Choos's är dom allt.
Jag är riktigt imponerad av detta fina arbete faktiskt.

Bröllop

Jag är ju knappast ensam om att tycka om allt som har med bröllop att göra. Jag har redan allt föreställt framför mig och vet till och med vilket datum jag vill gifta mig på. Det enda jag väntar på nu är att Tobias ska fria till mig, sen är det full fart framåt.

Därför tänkte jag också länka till en annons på tradera som min mor har, det är en bröllopsservis som är supersöt! Jag har sagt att om hon inte får den såld så är den min, ögonblickligen.
Ta en titt här!


Tipp-Ex

Sitter här på arbetet och jobbar, behövde precis ta fram en burk med Tipp-Ex för att ordna lite kladd jag åstadkommit, det var då jag insåg hur kul och hur smart Tipp-Ex egentligen är, eller åtminstone när man var liten.

Jag brukade jämt kladda till mig en franskmanikyr med hjälp av det, och jag skrev jämt på mina jeans.

Sen så fuskade man ju med sjuklapparna till skolan. Hihi.

Har ni gjort något kul med Tipp-Ex?

Missat att berätta

Den 26/6 klockan 13:52 blev jag faster till en mycket liten liten liten flicka!

Förstår ni hur underbart overkligt det känns? Min bror, min kära bror har helt plötsligt gått och blivit pappa OCH vuxen? Hur gick allt till egentligen, vad hände på vägen? Vart tog alla åren vägen?

Nu börjar jag känna mig gammal och det är nästan så att jag letar gråa hår på morgonen.. Rätt vad det är så står jag väl på kö för att köpa nya "turbo gs superblixt rullatorn" på Överskottsbolaget. Dags att sluta försumma mitt liv.

Förresten, Novalii heter flickan. Hur supergulligt är inte det då?


Nyttig frukost

Jag hann inte äta frukost hemma imorse så nu sitter jag på jobbet med en liter jordgubbar och frossar i mig. Mmmmmums!

RSS 2.0