Optiker

Nu ska jag alldeles strax åka iväg med storasyster och mor till optikern. Det är nämligen dags att min storasyster tar tag i det här med sina glasögon, idag använder hon endast glasögon när hon läser eller tittat på tv osv.. Men egentligen hade hon behövt ha glasögon mest hela tiden, så jag följer med som smakråd för att prova ut några fräckisar!

Får se om vi hittar något och kanske lägger upp en bild!

Modersinstinkt?

Det fanns tydligen en form av modersinstinkt hos mig också.

Jag har alltid sovit väldigt tungt och djupt så det nästan har varit omöjligt att väcka mig, inte ens mitt alarm på mobilen som ligger på högsta volym med ljudet av ett billarm vaknar jag av oftast..

Men för ungefär en timme sen flög jag upp ur sängen över att jag hörde att ett vinglas slog i backen på övervåningen, och min första tanke var direkt: Är någon av katterna skadade?

Den skyldiga var inte svårt att lista ut eftersom den ena kom framgosande och ville ut på momangen.

Det jobbigaste när något i glas går i kras så är det just att veta om man har fått upp allt glas eller inte, speciellt dom här små "smulorna" som blir men ändå är förbannat farliga.
Jag hoppas jag fick upp allt och tänkte att jag senare ska ta och tvätta golvet för säkerhetsskull.

Den skyldiga, Espresso!

Det suger i inredningstarmen..

Eller är det kanske shoppingtarmen? En blandning av båda möjligtvis.


Fredagkväll

Och jag sitter framför datorn och har precis avslutat en halvliter margarita. Var även ute och skottade lite på framsidan eftersom det snöar så jävla mycket att det inte kommer vara kul att ta alltihop imorgon.

Nu funderar jag på om det är någon ide att möblera om i vardagsrummet, eller om jag ens orkar det? Har en stor klätterställning till katterna som jag skulle vilja ha bort för katterna använder den inte.
Men tror ni inte att Lakrits har börjat sova i den nu de senaste dagarna? Helmysko..

Men samtidigt skulle jag behöva skura väggar, tak och golv i rummet men det vet jag inte om jag orkar med nu ikväll, klev ju faktistk upp klockan 5 imorse..

Vi får se, först och främst ska jag fylla på mitt glas med något annat gott.

RSS 2.0